SAMSUNG CSC

Egentlig sa jeg til meg selv at jeg skulle klare å publisere et innlegg hver andre dag, men ikke klarer jeg å lage et forhåndspublisert innlegg og jeg er heller ikke alltid i like oppegående form som gjør at jeg klarer å tenke klart. Jeg klarer det egentlig ikke nå heller, for, for det første så har jeg så utrolige konsentrasjonsvansker at jeg forsvinner helt bort i fra det jeg holder på med. (kan allerede si at den ene katten vår skvettet og da la jeg fra meg pcen for å vaske det bort. Når jeg satt meg tilbake for å skrive igjen, så kom den andre katten og da måtte jeg gi han mat. Kan tro jeg bruker lang tid på å skrive et innlegg) For det andre så har jeg hatt en så utrolig verkende kropp i dag at jeg måtte hive i meg ekstra smertestillende, men det fungerte ikke skikkelig det heller. I tillegg går jeg jo på de tablettene som gjør at vekten skyter til vers og det er jeg ikke helt positiv med. Heldigvis er det bare 13 dager igjen så skal jeg til revmatolog og da håper jeg at jeg blir satt på noe annet. For det er ikke bare gode ting jeg hører om de jeg går på nå. 

Formen i dag har vært lik som hele denne uken. Jeg har vært trøtt, utmattet fra topp til tå og rygg, knær og bein har smerter. Jeg fikk låne Tens for å bruke på ryggen og det får meg hvertfall over på andre tanker. I morgen håper jeg at jeg får enten trent litt eller tatt yoga på LiveGym, for jeg kjenner at det trengs. Jeg hadde store forhåpninger i dag at jeg skulle klare det, men den gang ei. Vi hadde også besøk av niesen min til klokken 18 og etter det har jeg ligget strekk ut på sofaen. Heldigvis er det helg i morgen og jeg håper helgen bringer noe godt, for det trenger jeg nå. Jada, selv om jeg har fri hver dag, så vil alltid fredag være helg. Alltid. 

SAMSUNG CSC


  0 kommentarer på "ALT ER BARE VANSKELIG"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

ANETTE GRANBERGMitt navn er Anette Granberg, 19 år og bosatt Sand/Haugesund. Jeg kjøpte min egen leilighet i november 2016 og var da lærling som bilmekaniker og trivdes med det. Det var jo drømmen min. Jeg måtte gi opp drømmen min i mars 2017 da hele ungdomslivet mitt ble snudd på hodet. Det hadde jeg ikke forutsett.

arkiv


· Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2014


kategorier


 • » Helse og livsstil
 • » Hverdag • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits